2011. június 30., csütörtök

Hajhosszabbítás / haj megvastagodása top stylist a TV!

Hajhosszabbítás / haj megvastagodása top stylist a TV !!!!:
A döntéshozók a póthaj Carmen Geiss (A kecskék RTL2) l!!

Van, hogy felajánlja a lehetőséget, hogy ugyanazt a kiterjesztést, mint a mi hírességek Carmen Geiss Linda Teodosiu (DSDS énekes), valamint számos ügyfelek, valamint a Big Brother ex lakosok Sabrina és Krisztina kopott a házban. Dolgozunk kizárólag ausgewälter haj minőségét és így Garati 100%-os elégedett eredményeket!
A kiterjesztések vannak egyszerű Gewällt mérsékelt, a göndör feje között van is természetes göndör haj, itt igaz erősítés, ez azt jelenti, hogy kémiailag nem dauerolt Mi így természetes ugrál ritkaság! A színválasztás is nagyon nagy, összesen van 54 színben és 4 különböző hosszúságú (30cm, 40cm, 50cm, 60cm) közül lehet választani, így mindenki számára a megfelelőt.
A haj kiterjesztés készült top-képzett szakemberek, az önálló szemináriumok Hair Extensions VÉGREHAJTÁSA nagy jelentőséget tulajdonítunk a saját haj gyengéden lehető kezelni, ezért dolgozunk az ultrahangos módszerrel, az úgynevezett hideg módszer a piacon a legjobb technológiát a haj kiterjesztések garancia során az autó saját haj nő szép egészséges terhesség on!

Mely áll egy otthoni szolgáltatás, amely csak akkor veheti igénybe, amit kínálunk, valamint a személyes tanácsadás kostelos
Ha további kérdései vannak, kérjük vewenden a partner adatait az alábbi
Bízunk benne, hogy a vizsgálat!
PS Az ár 40 cm hosszú 100Strähnen tartalmazza kiterjesztése kefe fodrász, képzés, irányok, Plegeprodukt



információk info@xclusivehair.de
Tel 01772602504
www.xclusivehair.de
Ár: 299 EUR VB