2012. január 22., vasárnap

Akupresszúrás üvegpálcák - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

3 db speciális megrendelésre készített üvegpálca az akupresszúrás pontok stimulálására. A vevőnek ajándékba adok 2 db jegyzetet (1, Az emberi test művészeti anatómiája 61 oldal, 2, Akupunktúrás kézikönyv jegyzet 158 ábrával. )
Akupresszúra: akupunktúrás pontok puszta kézzel való nyomása. Ide tartozik még ugyanezen pontok elektromos- vagy lézeres készülék segítségével való stimulálása is. Egy pont kezelése általában 2-3 percig tart. A kezelések gyakorisága és teljes időtartama az adott páciens betegségétől, energetikai állapotától és a kezelésekre adott reakciójától függ. A meridiánokon lévő pontok stimulálásával plusz energiát juttathatunk az alulműködő szervhez vagy testtájhoz, ill. túlműködés esetén egy másik stimulációs technikával energiát vonhatunk el onnan és visszafoghatjuk az adott szerv működését.
A hagyományos kínai gyógymódok alkalmazási lehetősége igen nagy. Felöleli a test minden típusú megbetegedését a szervi- funkcionális, ill. a specifikus működések vonatkozásában. Akupunktúrával/akupresszúrával kezelhetünk akut és krónikus megbetegedéseket - beleértve a fertőző betegségeket is - gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt.



Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 13:57
. Akupresszúrás üvegpálcák - Jelenlegi ára: 7 000 Ft