2012. február 26., vasárnap

Masszázsfotel Hát,Izületi problémákra is. (CSERE?) - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Ha önnek gerinc fájdalmai vannak, vagy sok ülőmunkát végez, nem kell sok sok pénzt kiadnia masszázsra, mert otthonában is könnyen  elvégezheti a masszázst.
Eredeti ára 80. 000 Ft volt. Ne hagyja ki a lehetőséget. Csere is lehetséges , értelmes dolgokra.
Hát , gerinc, talp masszázs végezhető vele ülő vagy fekvő helyzetben.
Automatikus biztonsági kikapcsolás
Ellátott puha üléspárna és luxus szövet fedél
Shiatus utas masszírozó görgők
Erős vibrációs motor az ülés területén
Három választható sebesség
A párna és tépőzáras pánt a csúszásmentes rögzítés
Az anyag poliuretán műanyagból
Az ideális kényeztető masszázs ...  .  Akár az irodában vagy otthon ül. Ez a "masszázs" segít ellazítani az izmokat és eloszlatni a fáradtságot. Távirányító segítségével a különböző funkciókat könnyen kiválaszthatja: Gyengéd vibráló masszázs a lábnak , Massagepads négy vagy hátmasszázs négy forgó kerékkel fentről lefelé a gerinc izmait maszírozza. Luxus és puha ülőpárna.
Shiatsu nyomó masszázs
A shiatsu (siacu) a hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő, japánból származó alternatív gyógyító mód. A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja.
A masszázsgörgők a meridiánok mentén az akupunkturális pontok nyomásával utánozzák a legprofibb masszőrök tenyér-, ujjnyomásos gyógymasszázsát. Nyomást gyakorolnak a mélyen fekvő izomszövetekre és lazításra kényszerítik azt. Felszabadítják a blokkokat, segítenek megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját. Izomgörcsök feloldásával hozzájárulnak a mozgékonyság és a testtartás javításához. Egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink enyhítésének a masszázsgörgő igen hatékony eszköze.
A nyomó masszázs megfelelő erővel ránehezedik és szétoszlatja a csomókat, amelyek az adott pillanatban még erősebb fájdalom mellett hozzák meg a későbbi lazulást és enyhülést.
Vibrációs masszázs
A masszázsfolyamat gyors rezgésekkel stimulálja a vérkeringés és az izommozgás területeit. Olyan érzés, mintha a tenyerek a test különböző területeit gyors felületi simogatással, paskolgatással serkentenék jobb vérellátásra, lazításra.
A mélyebb masszázs megkezdése előtti, izomlazítóként alkalmazott technika. A kötőszövetek felmelegítésére és a jobb vérkeringés fokozására bevált módszer.
A vibráció segít a tudatalatti stresszes állapot megszűntetésében, így lazábbá válik az izomzat és hatékonyabb lesz a masszázs. A rezgés a gerinc melletti masszázs értékét levezeti egészen a lábujjakig, megszűntetve általa a rossz keringést és a hideg lábérzetet. Visszérproblámásoknál is jól alkalmazható módszer.
 
Légpárnás masszázs (Air massage)
A legújabb fejlesztésű masszázsmód, ahol a vezérlőelektronika a légpárnakat különböző sorrendben felfújva, nyomás alatt tartva és leeresztve fejtik ki a masszírozó hatást. A légpárnákkal szinte az egész alsótest intenzíven kezelhető. Egyre több légpárnát alkalmazva finomodik a masszázs élménye. Vádli és talp részen alkalmazott reflexológiás betétekkel fokozzódik belső szervekre történi kihatás.
Alkalmazásával maszírozható a fenék, a comb, a vádli, és a lábfej. A vádli masszázs az egész napos álló munka után nagyszerű felszabadító érzés. A légpárnák finom nyomással továbbítják a vért a szív felé, míg a comb és fenék masszázs segít a cellulitis megszüntetésében.
Visszérproblémások fentartással használhatják! Csak néhány készülék alkalmas a nyomás intenzitás lecsökkentésére!
A Kyokei masszázsfotelek különeges szolgáltatása a boka és térd nyújtás funkció: az egyik légzsákrendszer rögzíti lábfejet, miközben a másik megemeli a combot.
Comb és fenék 
masszírozásra általános megoldás a légpárnás masszázs. Az ülőlapban, illetve némely tipusnálspan>


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-25 09:50
. Masszázsfotel Hát,Izületi problémákra is. (CSERE?) - Jelenlegi ára: 25 000 Ft