2011. július 19., kedd

Nail Studio Hildesheim, köröm, köröm design, Fussfrench

Nail Studio Hildesheim, köröm, köröm design, Fussfrench:
Az én Nail Salon található töltés 42a Hildesheim.

Amellett, hogy körmeit a "francia" klasszikus megjelenés a fehér felső, kapsz még velem egy osztályba a körmök.
Én több mint 80 különböző színű akril por és számát gél színes, minden is keverhető. Álmai színe a francia vagy a színes meg (minden szín köröm) nem probléma!
Ezen kívül, már több mint 150 különböző Nailartglitterfarben. Ez a tanfolyam is használható francia vagy beilleszteni Nailartelemente.

A különböző betétek, mint a köröm design, mint a Fimofrüchten, Nailartfolien színes / arany / ezüst / bronz, mint számos más Nailartelementen Holoflakes, csillogás, flitter, vagy hatszög Swarowski-chrystals modul kódot, én köröm a luxuskategóriában.
Önnek lehetősége van arra, hogy összekapcsolják ezt egy festékszóró köröm és a kézzel festett motívumok vagy szokatlan. Lehet kerekíteni egy VIP-design 3-D köröm a virágok és virágok.

A köröm változások, mint például pikkelysömör, tartós körömágy elválasztások sérülés miatt, a hiányzó köröm részben sérülések a körömágy vagy hasonló, amelyek nem kóros és a fertőző (pl. gombás fertőzések), de csak nem esztétikai megjelenése tudok azzal, hogy fedezi por, vagy gélek, hogy esztétikailag szép és ápolt ujját , - és segítenek körmöket.

Beszélj nekem, Csak egyszer, hogy gondoskodjon egy találkozót egy ingyenes mintát körmök.
Alig várom, hogy találkozzunk!

AJÁNLAT jelenleg

Új üzem 45 francia Incl eueo plusz köröm (helyett 50,00 €)
Utántöltő harmadik stúdióalbuma a 39,90 együtt plusz Francia köröm (helyett 45,00 €)
Ár: 40 EUR