2011. július 29., péntek

Ózon-Ózon OIL OXİZON

Ózon-Ózon OIL OXİZON:
Cc.lik 100 üveg A termék mutatja be 100% tiszta olívaolaj és high-tech és tartalma ozonized nincsenek idegen anyagok. Hűtőszekrényben ajtó nyitva van, mindaddig, amíg legalább 10 évig lehetősége nélkül, hogy a hatás lehet tartani.
Az ózon sokkal yağımızın számtalan hatás, hatása az ózon már kezdett egyre elfogadását minden országban, és elkezdte a különféle alkalmazások. Ózon yağımızı minden bőrápolási termékek, hajhullás és karbantartás, takarítás a nemi szervek környékén, narancsbőr, szülés utáni repedések, a test szagok és használata regionális elvékonyodása a sorrendben.

Ha az előírtnál fenntartani a test bőre ózon molekulák, több egészséges, sima, rugalmas bőr, segítségével az űrlap tartalmaz. Hála a tartalmat az ózon molekulák a testünkben viselni a nap folyamán, és a nyugtató hatása a masszázs alkalmazása révén a méregtelenítő hatás látványos.

Az ózon, mint egy regionális olaj segít elvékonyodását. A masszázs alkalmazása a bőrön keresztül és a bőr alatti véráramlás zsírt éget gyorsabb és simább hızlandırdığından és utáni alır.Selülit segít repedések.

Ózon Oxizon hajat és a fejbőrt, valamint magabiztosan alkalmazni olaj.

Legalább négy alkalommal az első hét után alkalmazását megakadályozza a hajhullást. Ezen kívül, amely a haj, korpa és segít megoldani más problémák. 1-2 alkalommal egy héten, ha gyakorlatban tökéletesen ápolt haj marad, élénk, világos, az új hord haj előtt sağlar.Besleyici funkció kialakulását.

Az ózon is kézzel Oxizon olaj, puhítja a bőr, repedések, táplálja és védi kéz külső tényező járul hozzá a szépség meg a kezét. Meg kell erősíteni a körmök.

Ha alkalmazza a lábfej és az ujjak aralarınıza nap segít eltávolítani a fáradtságot, távolítsa el szag, viszketés és bőrkiütés bőséges molekula ózon-oxigén környezet által létrehozott eder.Bol gond
Ár: 40 EUR